Klub iznajmljivača

Slobodni smo Vam se obratiti u ime Kluba privatnih iznajmljivača i turističkih poslovnih subjekata Split Turizam kako bi smo Vam predstavili naše ciljeve i mogućnosti vašeg uključenja u rad udruge.
Članstvo u udruzi je besplatno za sve uredno registrirane iznajmljivače. Dovoljno je priložiti kopiju rješenja o iznajmljivanju i popuniti člansku pristupnicu.

Željeli bismo Vas upoznati s ciljevima i nastojanjima članova udruge koji aktivno volonterski sudjeluju u radu udruge te vas pozvati da se i vi priključite radu udruge sa svojim prijedlozima i primjedbama kako bismo svi zajedno doprinijeli boljem POLOŽAJU privatnog smještaja na svim razinama.
Član Udruge može biti vlasnik ili korisnik, odnosno član obiteljskog domaćinstva, koji se bave iznajmljivanjem smještaja.

 

Prednosti su brojne:

− Podizanje razine kvalitete pružanja usluge privatnog smještaja,

− Poboljšati suradnju privatnih iznajmljivača, Turističke zajednice Splita,

− Inzistiranje na zabrani radova  za vrijeme trajanja turističke sezone

− organizacija tečajeva stranih jezika za iznajmljivače bez predznanja

− organizacija tečajeva informatike za iznajmljivače bez predznanja

− organizacija stručnih seminara, tečajeva i drugih oblika edukacije

− organizacija susreta

− zaštita vlastitih članova od nelojalne konkurencije

− pronalaženje poslovne banke u svrhu postizanja povoljnijih kreditnih linija

- pronalaženje osiguravajućeg društva u svrhu postizanja povoljnije ponude

− promicanje održivog razvoja ovog segmenta turističke ponude Splita

− organizacija zajedničkih marketinških nastupa doma i inostranstvu

− iniciranje i poticanje dodjele nagrada iznajmljivačima

− stvaranje baze podataka apartmana koji su na prodaju

Klub će izdavati bogato ilustrirani specijalizirani časopis – Split Turizam koji će pratiti svjetske trendove u turizmu, turistička događanja u Splitu, sadržavati reportaže o novo otvorenim hotelima i restoranima, te će imati 20 stranica vezanih za privatne iznajmljivače ( zakoni i propisi, tiskanice).

Članstvo u Klubu iznajmljivača Split turizam Vam omogućava korištenje usluga i kupnje po povoljnim uvjetima kod naših partnera po povoljnijim uvjetima. Trenutno imamo preko 30 partnera kod kojih možete iskoristiti posebne povoljnije uvjete kupnje.

Udruga će osigurati servisnu službu za sitne popravke tijekom sezone

− voda

− struja

− klima

− brave

− kanalizacija

− drvodjelca

itd.

U suradnji sa Turističkom zajednicom i državnim inspektoratom organizirati ćemo okrugli stol u vezi zakonskih propisa ( ispravno vođenje knjige gostiju, izdavanje računa, vođenje knjige prometa, cjenika, kućnoga reda i itd.)

Split turizam nema za cilj organizaciju prodaje smještajnih kapaciteta i baviti se sličnim aktivnostima već se baviti popratni sadržajem kako bi se podigla kvaliteta i poboljšala slika splitskog turizma.

No Banner to display