Sijecanj
31
2016

Adriatic Gastro Show od 03. do 06. veljače u Spaladium Areni

gastroshow2016split

2. Međunarodni Adriatic Gastro Show održat će se i ove godine u Splitu, od 03. do 06.veljače. Iskoristite prodajni i promotivni potencijal ove manifestacije, te ga iskoristite kao platformu za širenje dosadašnje kvalitetne poslovne mreže.

Sajam će, na 8.000 m2 predstaviti cjelokupan asortiman turističke i ugostiteljske branše, od samih proizvoda-hrana, piće, tekstil, oprema, dekoracije do usluga – opremanje okoliša, asistencija pri uređenju itd.Osim izlagačkog dijela, zasigurno će Vas zainteresirati … više

Listopad
22
2015

Poznati datumi za ultru 2016

Ultra-Europe-2014-Day-2-001

Što nam donosi Ultra festival i čega se Splitski iznajmljivači trebaju paziti?

Najave ovogodišnjeg Ultra festivala prolaze s mnogo više opreza i traženju propusta koji su se dogodili prošle godine. U najavama za prvi Ultra festival bili smo svjedoci velike medijske igre i najave kako će u grad doći min. 40 000 partijanera iako je grad imao samo 13 000 kreveta na raspolaganju.

U zadnjih nekoliko sezona drugi vikend u … više

Rujan
01
2015

Rekordni Kolovoz, ‘Igra prijestolja’ neće se više snimati u Splitu.

alijanavuksic-tz

Grad Split je sve poželjnija turistička destinacija, a kao dokaz tome svjedoče i najnoviji podaci Turističke zajednice Splita. Naime, najnovije brojke opet govore o povećanju broja dolazaka, baš kao i broja noćenja. Treba li uopće podsjećati da je milijunto noćenje ostvareno čak dva mjeseca ranije negoli prošle godine!?

U mjesecu kolovozu ostvareno je 103 350 dolazaka te 350 613 noćenja, što je u postotcima povećanje od 17, odnosno 20 posto … više

Srpanj
11
2015

Split Walking Tour – Atrakcija Broj 1. u Splitu prema čitateljima Tripadvisora

splitwalkingtour

Čitatelji Trip Advisora ocijenili su Split Walking Tour najboljom turističkom atrakcijom u gradu Splitu. Ukoliko se pitate kako Vaši gosti mogu na najbolji način osjetiti ritam grada čija povijest datira u daleko 4.st. , na raspolaganju im stoje vodiči koji prema komentarima čitatelja Trip Advisora posjeduju izuzetna znanja engleskog jezika, povijesti Splita i RH te lokalnih pikanterija koje ova razgledavanja čine autentičnima.

Ture se organiziraju triput dnevno: 10:30, 12:00 i … više

No Banner to display