Oujak
01
2016

21. Međunarodni sajam Gast, u Spaladium Areni od 02.03 do 05.03. 2016.

gast2016

Zadovoljstvo nam je najaviti 21. Međunarodni sajam Gast , koji će se održati u Splitu, u Spaladium Areni od 02.03 do 05.03. 2016.

Sajam Gast već je tradicionalno prepoznat kao ključno mjesto susreta brojnih proizvođača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme, prepoznat u poslovnim krugovima kao mjesto ugovaranja logistike za turističku sezonu.

Tijekom sajma održat će se niz zanimljivih konferencija o turizmu, vinskih degustacija, te predstaviti važni projekti poput ”Kulinarska baština splitsko dalmatinske županije” . Treći dan sajma proteći će u znaku Regionalnog natjecanja Gastro 2016. i humanitarne revije ”Poznati u kuhinji i udruga Most”

Sva događanja pridonijet će samom cilju većeg broja posjetitelja a to je kako biti bolji i konkurentniji u turizmu, naučiti što više o aktualnim EU fondovima te biti sjedište nezaobilaznih konferencijskih i zabavnih sadržaja.

Klub iznajmljivača Split sudjelovat će na Sajmu Gast kao izlagač te se nadamo što većem odazivu naših članiova i partnera.


Ostvarite poslovne kontakte pred turističku sezonu, impresionirajte poslovne partnere i stvorite nove potencijale i unaprijedite kontakte s postojećim klijentima na Sajmu Gast u Splitu od 02. do 05.ožujka 2016. u Spaladium Aro

No Banner to display