Oujak
16
2015

Booking.com počeo i brodove iznajmljivati….

boat accomodation

Brojni iznajmljivači još nisu upoznati sa činjenicom da putem Booking.coma mogu iznajmljiti ne samo svoje apartmane već i svoje plutajuće ljubimce.
Trenutno je za grad Split na Booking.comu oglašeno 15 turističkih smještaja ovoga tipa.
Činjenica je da su zbog manje konkurencije oglasa brodova na Booking.comu velike šanse da ćete upravo putem spomenutog portala za ovu sezonu uspjeti iznajmljiti i napuniti svoj brod svim turistima zainteresiranima za istraživanje Splitske obale i obližnjih otoka.

PONUDA BRODOVA U SPLITU I OKOLICI

Kao što smo spomenuli, u Splitu je trenutno oglašeno 15 brodova veličine od 10 do 15 metara. Cijene noćenja variraju prema tipu broda i njegovom sadržaju tako da se kreću od 614 Kn pa sve do 3000 kuna po noćenju. Bez obzira na velike razlike u cijeni i iako su svi spomenuti brodovi u Splitu na Booking.comu tek od prosinca 2014. većina ih je već sada rasprodana za dobar dio sezone.

Sam najam brodova na Booking.comu j započeo još 2012. (od kada datiraju neko od oglasa takozvanih „Plutajućih kuća“ u Amsterdamu).


Moglo bi se reći kako Split prednjači po oglasima plovila na Booking.comu na prostoru cijele obale. U Trogiru Najam plovila preko Booking.coma i postavljanje oglasa se ne razlikuje od onog za najam apartmana, soba i hotela. Sučelje je jednako kao i ostali uvjeti oglašavanja smještaja (provizija).

No Banner to display