Svibanj
18
2015

Promocija knjige: Internetom do gostiju

Knjiga-Internetom-do-gostiju-3d-cover

Ovim putem vas zelimo pozvati na promociju nase knjige Internetom do gostiju: povecajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smjestaja uz internet marketing.

Promocija ce se odrzati 21.5.2015. u 15h u hotelu Split u Podstrani.

Knjiga Internetom do gostiju govori o tome kako povecati broj rezervacija privatnog i hotelskog smjestaja uz pomoc internet marketinga. Sadrzi sve sto treba znati o Googleu, Facebooku, Booking.comu, Airbnbu, Tripadvisoru i drugim aktualnim metodama oglasavanja na internetu. Takoder govori o tome gdje, kada i kome se najvise isplati oglasavati turisticki smjestaj na internetu.Korak po korak knjiga vodi citatelja kroz samostalnu izradu i upravljanje vlastitim internet marketing kampanjama. Izdavač knjige je tvrtka Ad Permanens d.o.o.


Cijena knjige iznosi 129 kuna, a naruciti se moze na www.internetomdogostiju.com.

Autori knjige, Tanja Vukovic i Marina Kovacevic su specijalisti za internet oglasavanje u turizmu sa preko 10 godina iskustva u online marketingu. Agencija Adprofis djeluje od 2009. kao brend tvrtke Ad Permanens d.o.o. te je jedna od prvih agencija ove vrste na podrucju Republike Hrvatske. AdProfis je i ovlašteni Google Partner.

Molimo da potvrdite vas dolazak najkasnije do utorka 19.5. putem emaila ad@adprofis.com ili na telefon 095/905 9327.

No Banner to display